PITAO SAM MIKU DA LI JE SILOVAO NEKU OD TIH DEVOJAKA: Advokat otkrio detalje razgovora sa Aleksićem, evo šta mu je PRIZNAO!

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog silovanja u školi glume "Stvar srca"..

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i treća devojka koja je želela da ostane anonimna.Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom."Na pitanje da li je neku od tih devojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi 'Ma kakvi, ma kakvi'", rekao je advokat, pa dodao "Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svestan da je primenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu.Me...
Pročitajte čitavu vest na Kurir