U ISTRAZI PROTIV ALEKSIĆA SVEDOČIĆE I NJEGOVA SUPRUGA: Počinje saslušavanje žrtava i svedoka, a poziv dobila i dva POZNATA GLUMCA!

U Više javno tužilaštvo biće pozvani kao svedoci glumci, od kojih je jedan pohađao školu glume osumnjičenog i prijatelj mu je, dok je drugi predavao u školi, kao i supruga uhapšenog.

U Višem tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu protiv Miroslava Mike Aleksića zbog sumnje da je počinio osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji nad šest devojaka, kao prvi svedok danas bi trebalo da bude saslušana glumica Milena Radulović, koja je i razotkrila kroz šta su prolazile devojke u školi glume.Kako Kurir saznaje, među svedocima koji će dobiti poziv tužilaštva biće i glumac Vuk Kostić, koji je pohađao školu i dugogodišnji je prijatelj osumnjičenog, ali i Ivan Zarić i Aleksićeva supruga Biljana Mašić, koji su zajedno s njim bili predavači.foto Nemanja NikolićBili predavači- Aleksićeva supruga Biljana Mašić je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, ali je bila predavač i u školi glume koju je držao njen suprug. Pozor...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes