MIKA ALEKSIĆ SE SUMNJIČI ZA OSAM SILOVANJA ŠEST DEVOJAKA: Tvrdio da je imao specifične metode rada s decom i da je u šoku!

Miroslav Mika Aleksić 68 , vlasnik čuvene škole glume, tereti se, pored silovanja, i za sedam nedozvoljenih polnih radnji od 2008. do 2020, a posle saslušanja u tužilaštvu, određen mu je pritvor.

Vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću 68 krivičnom prijavom, koju je policija juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podnela protiv njega, na teret se stavlja čak osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji Kako je za Kurir potvrdila Ivana Rakočević, portparol tužilaštva, Aleksić se sumnjiči da je navedena krivična dela počinio od 2008. do prošle godine i to nad šest oštećenih.Vraćen u CZAleksić je juče po podne priveden iz stanice policije u tužilaštvo i na saslušanju je, kako saznajemo, negirao izvršenje ovih teških krivičnih dela. Podsetimo, Aleksića su za silovanja i seksualno zlostavljanje optužile poznata glumica Milena Radulović i još nekoliko devojaka koje su išle u njegovu školu glume Stvar srca .foto ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir