BRUTALNO UBIJEN U RESTORANU ZBOG 100 EVRA PAZARA: O ovome priča cela Crna Gora, osumnjičenog policiji predao rođeni otac (VIDEO)

Danilovgrađanin Zoran Pavićević 56 je ubijen, a njegovo telo pronađeno je 24. novembra u jutarnjim časovima u jednom restoranu u Danilovgradu..

Prema nezvaničnim informacijama, radnica restorana je u objektu zatekla Pavićevića bez znakova života. Odmah je pozvala policiju. Pavićević je u restoranu radio kao čuvar.Kako prenose pojedini lokalni mediji, sumnja se da je Pavićević ubijen iz koristoljublja, zbog pazara iz kase koji je bio manji od 100 evra.OSUMNJIČENOG OTAC PREDAO POLICIJISlužbenici policije uhapsili su prekjuče Danilovgrađanina Ivana Đ. 29 , kojeg su tražili i zbog ubistva sugrađanina Zorana Pavićevića 56 .Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, on je pred zoru došao do svoje kuće, nakon čega je njegov otac pozvao policajce i predao im sina.Sagovornik Vijesti tvrdi da je Đurović negirao da je ubio Pavićevića i navodno tražio poligrafsko testiranje."Tvrdi da je bežao ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir