OSTAJE MISTERIJA KO JE PUCAI NA ALIBEGA: Osumnjičeni za napad na BIVŠEG VOĐU ZABRANJENIH pušteni na slobodu, ali to još nije kraj!

Miloš R. 28 i Svetozar S. 26 koji su uhapšeni 11. novembra zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koja je, kako se veruje, u borbi za prevlast na narko-tržištu 3. novembra na Novom Beogradu pucala na Nenada Alajbegovića 41 zvanog Alibeg, posle isteka policijiskog zadržavanja pušteni su na slobodu..

Prema nezvaničnim saznanjima, njima posle saslušanja kod nadležnog tužioca nije pisana nikakva prijava.Alajbegović, bivši vođa Partizanova navijačke grupe "Zabranjeni", u Ulici Džona Kenedija tada je ranjen u grudi i noge, a dosadašnja saznanja u istrazi ukazuju da motiv napada nije povezan sa sukoboma na tribinama.Kako se saznaje, iako je policija uradila svoj deo posla, došla do imena osumnjičenih, kao i do lokacije na Zlatiboru gde su se osumnjičeni boravili u tom trenutku, to nije bilo dovoljno da im se odredi pritvor.Tada se na osnovu operativnih podataka sumnjalo da su se na toj planini sakrili dan posle pucnjave. Iako su ubrzo nakon napada na Alibega napustili prestonicu, policija ih je ubrzo identifikovala, a zatim i locirala u jedn...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti