PUT U SMRT! OTKRIVENI JEZIVI DETALJI POGIBIJE MIGRANATA U KONTEJNERU: Preko Srbije hteli do zemalja EU, nađeni mrtvi u Paragvaju!

Alžirac Smail Macuhi javio se paragvajskim medijima kako bi pomogao u identifikaciji sedmorice migranata, njegovih poznanika, koji su pronađeni u kontejneru sa đubrivom koji je pre nekoliko dana iz Srbije stigao brodom u ovu južnoameričku zemlju..

Smail je rekao da su nesrećni ljudi imali nameru da preko Srbije dođu u neku od zemalja zapadne Evrope. Podsetimo, u petak su paragvajske vlasti saopštile da su u kontejneru iz naše zemlje pronašli sedam leševa za koje se veruje da su umrli još u julu, a da su od njih ostale samo kosti i kosa.Kako prenosi portal ABC, koji je razgovarao sa Alžircem, u kontejneru smrti nalazila su se četiri Marokanca, dva Alžirca i jedan Egipćanin, koji su preko Srbije pokušavali da se domognu zemalja zapadne Evrope.tela nađena u kontejnerufoto AP Jorge Saenz- Ahmed Belmiludi, Muhamed Hadun, Rahid Sanhaji, Sidahmed Oherher, Zugar Hamza i Jasa Amen ili Barabara, mladići su koji su nađeni u kontejneru. Prva četvorica su Marokanci, druga dvojica Alžirci, a s nj...
Pročitajte čitavu vest na Kurir