PONOVO! AUTO KOJI SE ZAKUCAO U KAPIJU ANGELE MERKEL KORIŠĆEN 2014. U ISTOM NAPADU: Evo koju poruku je tada imao ispisanu (VIDEO)

Isti tip automobila koji je jutros uleteo u kapiju Kancleramta, sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, korišćen je u sličnom napadu pre 6 godina..

Naime, crni folksvagenov karavan, sa porukom Nema više ubijanja ljudi klimatskim promenama" udario je u kapiju sedišta Angele Merkel u februaru 2014. godine. Na njegovoj drugoj strani staja le poruka Nikol, volim te , podseća nemački Bild.Tada 48-godišnjeg vozača saslušala je policija nakon incidenta u kojem niko nije bio povređen. BILDLIVE Auto f hrt in Tor des Bundeskanzleramtes https t.co VG1TUXihZO BILD BILD November 25, 2020Kao i tada, i u jutrašnjem napadu koji se dogodio u 10 sati, crni automobil je imao ispisane političke poruke belom farbom.Na desnoj zadnjoj strani vozila je belim slovima ispisano "Stop globalističkoj politici" . Na drugoj strani nalazi se poruka "Vi proklete ubice dece i starih".foto Profimedia MIC...
Pročitajte čitavu vest na Kurir