MAJKA OSTAVILA BEBU ISPRED KUĆE DEVOJKE SA KOJOM JE SADA NJEN BIVŠI DEČKO: Rekla je da dete ima šugu, kamere je snimile (VIDEO)

Melisa Keli 33 sa Floride optužena je za zanemarivanje deteta nakon što je navodno svog tek rođenog sina ostavila ispred kuće majke devojke sa kojom se zabavlja njen bivši dečko. Nadzorna kamera na ispred kuće je snimila čitavu scenu..

Patrisija Tilman je odmah pozvala policiju nakon što se Keli udaljila od njenih vrata. Mediji prenose da je Keli navodno rekla Patrisiji, koju nikada nije upoznala, da će njen bivši dečko Klejton Zink doći po dete, ali on se nikada nije pojavio.Patrisija je policiji ispričala da se Keli iznenada pojavila ispred njene kuće u nedelju uveče. Rekla joj je da ne dodiruje bebu jer dete "ima šugu".Pored bebe je ostavila praznu flašicu i dve prljave tkanine, kao i konzervu bebi formule.Patrisija je ispričala policiji da se njena ćerka zabavlja sa Kelinim bivšim dečkom. Ona je istakla da ne zna kako se zove žena koja je napustila bebu ispred njenih vrata.Nadzorne kamere na kući snimile su Keli sa bebom kako zvoni, a onda kako se udaljava od vrata. P...
Pročitajte čitavu vest na Kurir