HOROR U RUSIJI: Pijan i drogiran muškarac odsekao glavu dečaku (6) kojeg je čuvao, dok mu se majka porađala u bolnici (VIDEO)

Jedan muškarac u Rusiji uhapšen zbog sumnje da je ubio i odsekao glavu dečaku 6 kuhinjskim nožem. Za to vreme se dečakova majka bila u bolnici, gde se po šesti put prođala..

Mediji prenose da se dečakova majka 36 porađala, a da je za to vreme njenog sina u porodičnoj kući u gradu Engeljs trebao da pazi Sergej Podgornov 47 .Kada se dečakov očuh Mihail Grušin 33 vratio kući, zatekao je stravičan prizor. U kuhinji je pronašao obezglavljeno telo mališana.Policija je privela Podgornova, a on je prvobitno rekao da se ne seća da je detetu odsekao glavu. Potom je ispričao kako se odigrao zločin."Izašao sam na trem ispred kuće i zapalio cigaretu. Kada sam se vratio nazad, popio sam još jednu čašu pića i onda sam shvatio šta sam uradio. Izašao sam napolje da sačekam policiju" ispričao je Podgornov koji je po svemu sudeći bio pod uticajem droge i alkohola.Dečakova starija sestra, Arina Kuznjecova 15 kazala je da je...
Pročitajte čitavu vest na Kurir