UŽIVO VUČIĆ NA DANU SEĆANJA U DONJOJ GRADINI Srbi imaju 3 problema! U toku parastos za žrtve ustaškog logora Jasenovac (VIDEO)

UŽIVO VUČIĆ NA DANU SEĆANJA U DONJOJ GRADINI Srbi imaju 3 problema! U toku parastos za žrtve ustaškog logora Jasenovac (VIDEO)

Zagrlio se sa Dodikom, prisustvovao sastanku s vrhom Srpske posle kog je izjavio da će Srpska od Srbije dobiti više od 10 miliona evra pomoći. Posle sastanka održan je parastos žrtvama ustaškog logora Jasenovac na grobnom polju.

JASENOVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini.foto Tanjug PrintscreenProgram obeležavanja Dana sećanja predviđa prvo sastanak Vučića, predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, predsednice RS Željke Cvijanović i predsednika Vlade RS Radovana Viškovića sa načelnicima opština Kostajnica, Kozarska Dubica, Nevesinje i Drvar.1 11 Foto screenshot Tanjug Zagrlio se sa Dodikom pa prisustvovao sastanku s vrhom SrpskePredsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar. Sastan...
Pročitajte čitavu vest na Kurir