ISPOVEST ACE LUKASA: U poslednjem intervjuu o privatnom životu otkrio sve o razvodu, pa priznao koja žena mu je najveća greška u životu!

Popularni pevač Aca Lukas, ne prestaje da puni medijske stupce nakon razvoda sa Sonjom. Spekuliše se mnogo o njegovom privatnom životu, a pevač je odlučio da da svoj poslednji intervju što se tiče privatnog života i otkrije sve..

"Ovo će biti moj poslednji intervju koji se tiče privatnog života, i posle njega nećete čuti ništa osim muzike i koncerata. Svašta se pisalo, ja sam se uglavnom smejao. Sve je krenulo od mog rastanka sa Sonjom, i to je napravilo medijsku pompu. Naš brak već duže vreme nije funkcionisao kako treba. Dok smo živeli složno i lepo, živeli smo, posle toga to više nije išlo. Da sve spekulacije i kalkulacije presečem odmah, naš brak se nije rastao zbog treće osobe, nikakvi jarići, kozice, ovčice, nikakve Ane Sević, ništa slično tome. Mi smo se rastali jer nam nije išlo. Voleli smo se dok smo se slagali, i to je to. Rastanak je bio neminovan", rekao je Lukas.foto Dragan KadićDa li postoji mogućnost da se pomirite "Pomirenja nem...
Pročitajte čitavu vest na Kurir
Povezane vesti

Izvor: SETimes