IPAK RUŠE VELJINU ŠILEROVU 2: Doneto rešenje o uklanjanju Belivukove vile sa Zvezdare poznate, u kući postoji i TAJNI TUNEL!

IPAK RUŠE VELJINU ŠILEROVU 2: Doneto rešenje o uklanjanju Belivukove vile sa Zvezdare poznate, u kući postoji i TAJNI TUNEL!

Tvrđava uhapšenog Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, koju je gradio u beogradskom naselju Zvezdara po ugledu na zloglasni "zemunski klan", biće, po svemu sudeći, uskoro srušena jer je nelegalno građena. Naime, doneto je rešenje o uklanjanju kuće koju često nazivaju Šilerova 2..

"Kada se ispune svi zakonski uslovi, u planu će biti izvršenje uklanjanja objekta", ističe izvor za beogradske medije.Gradski građevinski inspektor je, inače, kako se već navodilo u javnosti, još krajem avgusta prošle godine izdao rešenje o zabrani radova i rušenju nelegalnog objekata na adresi Kozarčeva 4. Iako se, kao investitori, pominju S. Đ. i B. Đ., pravi gazda velelepnog zdanja koje se zida je Belivuk. On je do sada uspevao da se ogluši o tu odluku i nastavljao je divlju gradnju.U proteklom periodu, naime, izbegavali su da prime rešenje o izvršenju, dva puta je vraćeno, pa je i dalje "na dostavi". I pored toga što je građevinska inspekcija u više navrata ogradila trakama gradilište i naložila hitnu zabranu radova i rušenje u roku od ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir