AKO ME IZDAŠ, JA ĆU DA TI PRESUDIM! Šapčanin ostavljao preteće poruke bivšoj ženi, a onda uhapšen jer je NARUČIO NJENO UBISTVO!

AKO ME IZDAŠ, JA ĆU DA TI PRESUDIM! Šapčanin ostavljao preteće poruke bivšoj ženi, a onda uhapšen jer je NARUČIO NJENO UBISTVO!

Milivoje M. 63 , uhapšen zbog sumnje da je platio 5.000 evra S. M. za ubistvo svoje bivše supruge Z. J. 41 , pre nego što su mu stavljene lisice na ruke, ostavljao je uznemirujuće komentare na svom profilu na Fejsbuku u kojima je, može se sada slobodno reći, najavio šta je naumio..

Milivojeva bivša supruga Z. J. 41 i ranije je strahovala od njega, a kako je nedavno zapaljen automobil njenog sadašnjeg partnera, sumnja da bi i to moglo biti delo njenog bivšeg.Kako nezvanično saznaje Blic, kada je načula da joj bivši suprug nešto sprema i da joj je ugrožena bezbednost, odlučila je da prijavi policiji.- Ne treba mi život ako tebe ne ljubim, ali ako me izdaš, ja ću da ti presudim - jedan je od stihova koji se mogu pronaći na Milivojevom profilu koji sada, nakon što je policija rasvetlila da je naručio ubistvo svoje bivše partnerke. Ovaj komentar objavio je pre oko dve nedelje...Milivoje je inače odranije poznat policiji, a u policijskoj evidenciji ima i prijavu za nasilje u porodici, upravo prema Z. J. čije je ubistvo na...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes