KADA SU SAZNALI DA JE MILENIN SCENARIO ISTINIT PROFESORI SE SLEDILI! Jezivo je kad shvatite da je to njena životna priča!

KADA SU SAZNALI DA JE MILENIN SCENARIO ISTINIT PROFESORI SE SLEDILI! Jezivo je kad shvatite da je to njena životna priča!

Glumac Dragan Bjelogrlić nije jedini koji je pročitao scenario, koji je napisala njegova studentkinja, glumica Milena Radulović 25 , a u kom je opisala strahotu koju je doživela od svog, sada uhapšenog, učitelja glume Miroslava Mike Aleksića 69 ..

Kako je Kurir već pisao, Milena je sinopsis za ekranizaciju svega što joj se dogodilo predala svom mentoru Bjelogrliću. Upravo je Bjela prvi pročitao scenario, ali on nije jedini. Naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je još nekoliko Mileninih profesora videlo njen rukopis, koji planira da pretoči u seriju "Učitelj".- Oni koji su zbog prirode posla imali uvid u scenario najpre su bili oduševljeni time kako je on napisan, detaljno i koncizno, tako dobro da kad ga čitate, imate odmah sliku pred sobom kako bi to moglo da izgleda. Naravno, svi smo mislili da je u pitanju fikcija. Ali posle saznanja da se sve to dešavalo Mileni i drugim devojkama u Mikinoj školi, osećaj je potpuno drugačiji. Sledio sam se, imam gorak ukus u u...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti

Izvor: Poznati