STRAVIČNA SUDBINA SEKSUALNIH ROBINJA IZ ŠAPCA: Imale po stotinu mušterija, ČEKALO SE NA RED, u kafanu dolazili i POZNATI!

STRAVIČNA SUDBINA SEKSUALNIH ROBINJA IZ ŠAPCA: Imale po stotinu mušterija, ČEKALO SE NA RED, u kafanu dolazili i POZNATI!

Užasna sudbina devojaka iz kafane u Majuru kod Šapca već danima je glavna tema u toj varošici, nakon hapšenja vlasnika restorana Velimira G. 57 i njegove supruge Estere G. 49 ..

Vlasnici se sumnjiče da su primoravali devojke na seksualne usluge. Da su bile prave seksualne robinje potvrđuje i užasan podatak iz istrage da su imale i više stotina klijenata mesečno.- Prostitucija i ilegalni poslovi u toj kafani dešavaju se već duže vreme. Navodno je među klijentima bilo poznatog sveta, privrednika koje svi znaju i koji su tu dovodili poslovne partnere. Cena usluge bila od 70 i 100 evra, pa naviše - kaže izvor blizak istrazi.- U kafani- javnoj kući se čekalo na red, a od kada su uvedene zabrane rada zbog korone, dolazili su samo oni koji bi se najavili vlasnicima. Dve trećine klijenata se stalno vraćalo, a bilo je i onih koji bi se zaljubili, jer su "prodavačice ljubavi" zaista prave lepotice - priča sagovornik iz istra...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes