UŽAS U KRAGUJEVCU! POSLE SVAĐE TUKAO ŽENU DO SMRTI: Ubio nevenčanu suprugu jer se preudala, pa lagao da je popila kiselinu!

UŽAS U KRAGUJEVCU! POSLE SVAĐE TUKAO ŽENU DO SMRTI: Ubio nevenčanu suprugu 
jer se preudala, pa lagao da je popila kiselinu!

Dobrivoje D. 61 iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukaonevenčanu ženu Ljubinku P. 61 , posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

Dobrivoje D. 61 iz Kragujevca uhapšen je u subotu uveče zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu Ljubinku P. 61 u njihovoj kući u naselju Bresnica. Kako saznajemo, Dobrivoje D. je nakon zločina popio sonu kiselinu, ali nije uspeo da se ubije, pa je potražio lekarsku pomoć.- Došao je u Klinički centar sa znacima trovanja. Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila. On, kako je rekao, nije mogao to da podnese, pa je rešio da i on skonča - kaže izvor Kurira.Priznao policijiMeđutim, pošto je policija u njegovoj kući zatekla mrtvu Ljubinku sa vidnim i brojnim povredama po telu, Dobrivoje je promenio priču.- On je u policiji priznao zločin, rekavši da je ženu p...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti