GLEDALA JE KAKO JOJ UNUČE (4) GAZI AUTOBUS: Dečak je ispustio babinu ruku i pao na asfalt! JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U ZEMUNU!

GLEDALA JE KAKO JOJ UNUČE (4) GAZI AUTOBUS: Dečak je ispustio babinu ruku i pao na asfalt! JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U ZEMUNU!

Despot M. 4 , koji je nastradao u Zemunu u utorak, kada je preko njega prešao autobus na liniji 18, u trenutku nesreće bio je s bakom, a kako saznajemo, poginuo je na svega 100 metara od svog stana, u kom su ga čekali roditelji..

Stravična nesreća desila se na autobuskoj stanici u Prvomajskoj ulici u 18.20.- Mališan je najverovatnije bio kod babe, koja ga je obožavala. Pretpostavlja se da ga je ona autobusom povela kući. Nesreća se desila kad su izlazili iz busa - kaže izvor i dodaje - Baka je prva sišla i stala je da dočeka dete. Uzela ga je za ruku, ali je vozač zatvorio vrata. Ona je počela da mu muše, viče i lupa na vrata, ali vozač nije reagovao i krenuo je. Dečak je ispustio babinu ruku, pao na asfalt, a autobus je zadnjim točkom prešao preko njega.zgrada u kojoj je mališan živeofoto Ana PaunkovićOčevici su ispričali da je baka kukala i dozivala pomoć.- Ljudi su prišli, nema ko nije zaplakao. Dete je imalo povrede i po glavi. Hitna je brzo stigla i odvezla ma...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti