OVO SU SVI MINISTRI NOVE VLADE SRBIJE! Članovi kabineta Ane Brnabić se zaklinju da će plate biti 900 evra, a penzije iznad 400!

OVO SU SVI MINISTRI NOVE VLADE SRBIJE! Članovi kabineta Ane Brnabić se zaklinju da će plate biti 900 evra, a penzije iznad 400!

Pred kabinetom Ane Brnabić šest ključnih ciljeva borba protiv koronavirusa i jačanje zdravstva, očuvanje interesa Srba na KiM, borba protiv mafije, očuvanje samostalnosti, vladavina prava i ubrzanje reformi na putu ka EU i dalje ekonomsko jačanje Srbije.

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić najavila je da će se nova vlada Srbije, sa 21 resorom i dva ministra bez portfelja, boriti da postigne i više od zacrtanog. Predstavljajući u Narodnoj skupštini ekspoze nove vlade, ona je juče naglasila da slede izazovna vremena, ali da Srbija, uprkos tome, 2025. godine mora biti zemlja u kojoj su prosečne plate 900 evra, a prosečne penzije iznad 400 evra.Ključni ciljeviBrnabićeva je pred poslanicima rekla da je ponosna na činjenicu da je predloženo šest novih ministara i čak 11 žena koje će voditi neke od najkompleksnijih resora u vladi i biti suočene s nekim od najvećih izazova. Mandatarka je objasnila da će vlada imati šest ključnih ciljeva borbu protiv kovida 19 i jačanje zdravstva, očuvanje vitalnih in...
Pročitajte čitavu vest na Kurir