ŠOK IZ BUNDESVERA! NACISTI UGASILI ELITNU JEDINICU NEMAČKE VOJSKE: Ministarka odbrane mogla da uradi samo jedno! (VIDEO)

ŠOK IZ BUNDESVERA! NACISTI UGASILI ELITNU JEDINICU NEMAČKE VOJSKE: Ministarka odbrane mogla da uradi samo jedno! (VIDEO)

Nemačka ministarka odbrane Anegret Kramp-Karenbauer AKK raspustic e deo specijalnih oružanih snaga zemlje, Bundesvera i restruktuisati elitnu vojnu diviziju, nakon što je nekim njenim pripadnicima otkriveno da simpatiziraju ekstremizam i radikalnu desnicu..

To su Specijalne snage Bundesvera KSK u okviru kojih c e AKK, prema rečima Velta, sprovesti strukturne reforme, uključujuc i potpuno raspuštanje jedne od njihove četiri vojne jedinice.KSK je deo nemačke vojske od 1996. godine, a grupa se fokusirala na antiterorističke operacije i spasavanje talaca iz neprijateljskih područja. Njeni članovi su služili u Avganistanu i na Balkanu. Ali njene operacije su se odvijale u tajnosti.Danas je KSK postala delimično nezavisna od komandnog lanca. Ali u proteklih nekoliko godina, delovi KSK bili su izloženi otrovnom vođstvu, ekstremističkim tendencijama i jednostavnom pristupu oružju , navodi se u izveštaju nemačkog Ministarstva odbrane."BSK ne može nastaviti da postoji u svom trenutnom obliku. Mora ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir