OVAJ METEOR JE SMRTNO UPLAŠIO AMERE: Odmah su pomislili na fatalne ishode - INVAZIJU VANZEMALJACA ili PAD AVIONA (VIDEO)

OVAJ METEOR JE SMRTNO UPLAŠIO AMERE: Odmah su pomislili na fatalne ishode - INVAZIJU VANZEMALJACA ili PAD AVIONA (VIDEO)

Meteor koji je proizveo tako zapanjujuc i udar svetlosti u SAD izazvao je strah od invazije vanzemaljaca ili avionske katastrofe dok su se svedoci trudili da shvate o čemu se radi..

Stanovnike srednjeg istoka SAD tokom vikenda iznenadio je spektakularni astronomski prikaz dok je velika vatrena kugla parala atmosferu. Svedoci su tvrdili da su zapaljeni meteorit videli do 12 sekundi dok se probijao kroz nebo. Stotine ljudi prijavilo je da je videlo predmet Međunarodnoj meteorskoj organizaciji IMO .Jedan video snimak meteora pokazuje kako pada sa neba, povec avajuc i i smanjujuc i osvetljenost pre nego što se postepeno ugasio.Svetlost je bila toliko intenzivna da su neki verovali da su svedoci avionske nesrec e.Megan je izvestila IMO "Mislila sam da je reč o avionu koji gori, a ne o zvezdi padalici, koliko je blizu bila.""Ovo je bilo najduže viđenje. Počeo sam da brojim čim je počelo da bilo čudno, pa je možda bilo duže...
Pročitajte čitavu vest na Kurir

Najnovije Vesti