ŠEF AZIJSKE NARKO-MAFIJE UHAPŠEN U HOLANDIJI: Ce ći Lop na čelu bande teške 70 MILIJARDI godišnje! Zovu ga kineski El Čapo!

ŠEF AZIJSKE NARKO-MAFIJE UHAPŠEN U HOLANDIJI: Ce ći Lop na čelu bande teške 70 MILIJARDI godišnje! Zovu ga kineski El Čapo!

Holandska policija je saopštila da je uhapšen navodni vođa azijske narko-kriminalne organizacije Ce Ći Lop, koji se smatra jednim od najtraženijih begunaca i poredi se sa meksičkim narko-bosom El Čapom Guzmanom..

Ce Ći Lop, kanadski državljanin rođen u Kini, uhapšen je po poternici australijske policije koja vodi istragu tokom koje je ustanovljeno da je organizacija na čijem je čelu ostvarivala godišnju zaradu od trgovine drogom u iznosu od 70 milijardi dolara godišnje, prenosi Rojters. NIEUWS Drugsbaas Tse Chi Lop gearresteerd in Nederland. De man van 22 miljard. Een van de grootste van de wereld.. https t.co 6crbo4šKJp via telegraaf Mick van Welš mickvanwelš Januarš 23, 2021Predstavnik holandske policije Tomas Aling izjavio je da se pre ekstradicije očekuje da se Ce najpre pojavi pred sudijom, dodavši da je osumnjičeni, bez poteškoća lišen slobode na Shiphol aerodromu u Amsterdamu."Nalazio se na listi najtraženijih begunaca, a njegovo hapše...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti