MAJKA BOŽIJA JE SAČUVALA OD JEZIVE SMRTI U VOJNOM HELIKOPTERU: Narednik grčke vojske Vasiliki Plekside svedoči o čudu! (VIDEO)

MAJKA BOŽIJA JE SAČUVALA OD JEZIVE SMRTI U VOJNOM HELIKOPTERU: Narednik grčke vojske Vasiliki Plekside svedoči o čudu! (VIDEO)

"U noći sa 18. aprila na 2017. godine pozvala sam staru monahinju u manastiru da zatražim njen blagoslov za zakazanu patrolu u oblasti Kastorija, koja će se obaviti u jutro 19. aprila. Rekla mi je "Želim ti bezbedan let i siguran povratak. Zapaliću sveće za celu posadu i moliću se za vas". Takođe sam joj rekla da imam iznenađenje za nju i da ćemo je posetiti u manastiru u ponedeljak posle Tomine nedelje. Bila je zaista srećna što je to čula ", počinje svoju priču narednik grčke vojske Vasiliki Plekside..

Ujutro 19. aprila, poleteli smo sa aerodroma Stefanovikio, u 07 15 sati. Zastali smo nakratko u štabu vazduhoplovstva u Larisi da ukrcamo još dva visoka oficira. Let smo nastavili prema rasporedu. Ja sam radila svoj posao, koji se sastojao u tome da proveravam indikatore na instrumentima helikoptera i ažuriram dnevnik leta. Bila sam toliko zauzeta ovim, da sam tek povremeno gledala kroz prozor i kad sam odjednom podigla pogled sa onoga što sam pisala, shvatila sam da letimo unutar doline prekrivene gustom maglom. Začula sam jak udarac i srušili smo se na vrh malog brda Posle ovog prvog glasnog zvuka, sećam se kako sam se nagnula napred i udarila u nešto.Odmah sam počela da se molim, pozivajući Presvetu Bogorodicu Akrotiriani, Isceliteljku ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Najnovije Vesti