MISTERIJA POSTAJE SVE VEĆA: Metalni monilit u Rumuniji, poput onog u SAD, nestao u tajnosti isto kao što se i pojavio! (VIDEO)

MISTERIJA POSTAJE SVE VEĆA: Metalni monilit u Rumuniji, poput onog u SAD, nestao u tajnosti isto kao što se i pojavio! (VIDEO)

Sjajni metalni monolit nestao je danas iz rumunskog planinskog okruga Neamt, četiri dana nakon što je njegova iznenadna pojava u blizini drevne dačanske tvrđave izazvala spekulacije da je možda povezan sa misterioznom strukturom viđenom u SAD..

Sličan stub primećen je u pustinji Jute u SAD pre otprilike dve nedelje, preneo je Rojters.Umesto spekulacija da se radi o vanzemaljskom predmetu, istina o rumunskom monolitu je prozaičnija. "Struktura visoka 2,8 metara nestala je preko noći jednako tiho kao što je i postavljena prošle nedelje", rekao je britanskoj novinskoj agenciji novinar Robert Josub iz lokalnog dnevnika "Ziar Piatra Neamt", koji je video strukturu. A shinš metal monolith vanished from Romania s mountainous Neamt countš, four dašs after its sudden appearance close to an ancient Dacian fortress sparked speculation it maš be related to a mšsterš structure seen in the United States https t.co 3gAljvbVoO 1 4 pic.twitter.com x9jRš0GD1t Reuters Science News ReutersScienc...
Pročitajte čitavu vest na Kurir