U PROVERU REZULTATA IZBORA U SAD SE UKLJUČIO I FBI: Agenti tražili podatke o krađi od agencije koja je radila i za republikance!

U PROVERU REZULTATA IZBORA U SAD SE UKLJUČIO I FBI: Agenti tražili podatke o krađi od agencije koja je radila i za republikance!

U nesigurnim danima nakon ovogodišnjih predsedničkih izbora u SAD, projekat Amistad Tomasa Mora - konzervativna pravna neprofitna organizacija - udružio se sa analitičarem podataka i bivšim pomoc nikom Trampove kampanje Matom Brainardom kako bi prikupio dokaze o navodnoj prevari Demokratske stranke..

Brainardovi podaci korišteni su za izvještavanje o brojnim tužbama projekta Amistad, uključujuc i slučajeve u Mičigenu, Minesoti, Viskonsinu i Pensilvaniji, a FBI je sada očigledno zainteresovan za njegovu istragu. FBI je proaktivno i direktno tražio od mene VIP nalaze koji ukazuju na ilegalne glasačke listic e , tvitnuo je Brainard u nedelju, a VIP se poziva na njegovu istragu, koju je nazvao Projektom integriteta birača .U tvitu kasnije u nedelju, direktor projekta Amistad Filip Klajn rekao je da c e Brainardovi podaci biti prosleđeni agenciji. Klajn je dodao da su podaci "korišc eni za identifikovanje stotina hiljada potencijalno lažnih glasačkih listic a u zemljama u kojima smo podneli tužbu".Brainardova najava prvi je znak da bi FBI...
Pročitajte čitavu vest na Kurir