PORODICA SE MESECIMA ČUVALA OD KORONE, A ONDA SU SLAVILI ROĐENDAN Zarazilo se 15 članova: Pogrešili smo, ne budite kao mi (VIDEO)

PORODICA SE MESECIMA ČUVALA OD KORONE, A ONDA SU SLAVILI ROĐENDAN Zarazilo se 15 članova: Pogrešili smo, ne budite kao mi (VIDEO)

Porodica Aragones nije želela ništa više od toga da joj se život vrati u normalu, a nakon osam meseci strogog opreza dozvolila je sebi jedan izuzetak od poštovanja mera protiv širenja korona virusa - rođendansku zabavu na kojoj je prisustvovalo 12 ljudi..

Ipak, ono što je zamišljeno kao brzinsko slavlje pretvorilo se u noćnu moru, jer je svih 12 članova porodice koji su prisustvovali događaju početkom novembra u Teksasu zaraženo korona virusom, kao i još troje članova sa kojima su zvanice kasnije stupile u kontakt.Porodica je objavila video upozorenje Amerikancima uoči Dana zahvalnosti da ne ponavljaju njihovu grešku."Mi smo poput svake druge porodice koja se brine o sebi, iz dana u dan, ali smo pogrešili. Ovo je primer šta ne treba činiti". rekla je 26-godišnja Aleksa Aragones.Aragonez and 14 familš members had a small indoor birthdaš celebration this month. No one wore masks. I went to mš nephew s house and loved seeing mš familš. Now I m fighting covid-19. Please protect šourself. It s r...
Pročitajte čitavu vest na Kurir