DA LI JE BAJDEN PRE MESEC DANA PRIZNAO KRAĐU NA IZBORIMA: Objašnjenje njegovog tima je vrhunac beskupruloznosti! (VIDEO)

DA LI JE BAJDEN PRE MESEC DANA PRIZNAO KRAĐU NA IZBORIMA: Objašnjenje njegovog tima je vrhunac beskupruloznosti! (VIDEO)

Udesili smo najsveobuhvatniju organizaciju za izbornu prevaru u političkoj istoriji Amerike, rekao je u intervjuu krajem oktobra predsednički kandidat Demokratske stranke Džozef Bajden..

Tokom intervjua datog 24. oktobra 2020. portalu "Pod Save America", kandidat za predsednika SAD Džozef Bajden je izjavio Udesili smo najsveobuhvatniju organizaciju za izbornu prevaru u političkoj istoriji Amerike We have put together, I think, the most extensive and inclusive voter fraud organization in the historš of American politics . Na snimku od 19 11 Prema pisanju Njujork tajmsa, video je na društvenim mrežama pregledan više od 17 miliona puta.List međutim tvrdi da su Bajdenove reči istrgnute iz konteksta i da je snimak montiran tako da se stiče utisak da Bajden priznaje da c e namestiti izbore.Njujork tajms prenosi izjavu portparola Bajdenovog izbornog štaba da je Bajden zapravo govorio o nastojanjima da se spreči izborna preva...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: Poznati