STRAVIČAN NAPAD U PAKISTANU: Eksplozija bombe u islamskoj verskoj školi! Poginulo najmanje 7 učenika, ranjeno 112 (VIDEO)

STRAVIČAN NAPAD U PAKISTANU: Eksplozija bombe u islamskoj verskoj školi! Poginulo najmanje 7 učenika, ranjeno 112 (VIDEO)

U velikoj eksploziji bombe u islamskoj verskoj školi u Pešavaru na severozapadu Pakistana poginulo je najmanje sedam učenika, a ranjeno 112, javili su policijski i bolnički izvori novi bilans napada..

Eksplozija se dogodila za vreme posebnog časa o učenjima islama u glavnom holu medrese Džamija Zibairija, rekao je policijski zvaničnik Vakar Azim."Eksplozija se dogodila za vreme nastave o Koranu. Neko je uneo kesu sa bombom u medresu," rekao je Vakar Azim za Frans pres. Osoba koja je donela bombu napustila je mesto pre eksplozije, dodao je on.Broj poginulih se povećan je na sedam a 50 je ranjeno, rekao je drugi policijski zvaničnik Mohamad Ali Gandapur za Frans pres. Prethodni bilans bilo je četvoro mrtvih i 34 ranjenih.Agencija AP iz bolničkih izvora navodi da je sedam učenika poginulo, a 70 ranjenih primljeno u jednu bolnicu i 42 u drugu, što čini ukupno 112 ranjenih.Snažna eksplozija koja se čula u mnogim delovima Pešavara dogodila s...
Pročitajte čitavu vest na Kurir