PROJEKAT SUNČEVA SVETLOST: Bizarni eksperiment Vlade SAD je imao navodno humanu svrhu, ali su radili nešto jezivo! (VIDEO)

PROJEKAT SUNČEVA SVETLOST: Bizarni eksperiment Vlade SAD je imao navodno humanu svrhu, ali su radili nešto jezivo! (VIDEO)

Projekat Sunčeva svetlost osmišljen je nakon Hirošime od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država. S obzirom na to da su upravo oni bacili nuklearnu bombu, čini se bizarnim da oni istražuju radioaktivni uticaj na ljudsko tkivo..

Ali tu je kvaka - koristili su ljudsko tkivo od nevoljnih dobrovoljaca. Navodno su se umešali u oduzimanje tela. Dok neke teorije zavere kažu da su ukrali čitava ljudska tela radi seciranja, drugi to opovrgavaju jer je istraživačima bilo potrebno mlado ljudsko tkivo.Mlado ljudsko tkivo se nalazi samo kod dece. Ili, ako tačnije kažemo, kod mrtvih beba. Nepotrebno je rec i da roditelje niti pitaju, niti ih obaveštavaju.Projekat SUNSHINE započeo je 1953. godine da bi se utvrdio obim nuklearnih padavina u slučaju nuklearnog bombardovanja ili slučajne radioaktivne detonacije. Projekat je trebalo da bude tajna, ali je otkriven 1956.Američka komisija za atomsku energiju i USAF Project Rand su zajedno radili na naručivanju ovog projekta. Projekat j...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes