VIDOVITI TRAMP OTKRIO KADA ĆE PANDEMIJA STATI: Predsednik SAD nije propustio da potkači i protivkandidata na izborima! (VIDEO)

VIDOVITI TRAMP OTKRIO KADA ĆE PANDEMIJA STATI: Predsednik SAD nije propustio da potkači i protivkandidata na izborima! (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp poručio je pristalicama na Floridi da c e pandemija uskoro biti okončana i optužio svog rivala Džoa Bajdena da preuveličava zdravstvenu krizu kako bi uplašio građane i privoleo ih da glasaju za njega..

Na dva skupa održana u petak na Floridi, Tramp je ismevao Bajdena zbog toga što je u predsedničkoj debati održanoj dan ranije rekao da SAD ulaze u mračnu zimu , navodi Rojters.Američki predsednik je rekao da Bajden i njegovi saveznici preuveličavaju ozbiljnost pandemije, kako bi glasače privoleli da glasaju za njega. Ubrzo c emo okončati ovu pandemiju , rekao je Tramp i obec ao da nec e zatvoriti ekonomiju, nego da c e se obračunati sa virusom.On je istakao da građani na izborima biraju između ekonomskog uspona i karantina .Trampove izjave na skupovima održanim na Floridi usledile su nakon što je održana druga i poslednja debata dvojice kandidata, na kojoj su dva predsednička kandidata razmenili stavove o načinu na koji se treba boriti sa...
Pročitajte čitavu vest na Kurir