JEZIVO CEREKANJE PRINCA ENDRUA: Nova knjiga jače povezuje Vojvodu od Jorka sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom (VIDEO)

JEZIVO CEREKANJE PRINCA ENDRUA: Nova knjiga jače povezuje Vojvodu od Jorka sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom (VIDEO)

Novi navodi protiv princa Endrua sadržani su u "Pauku", novoj knjizi novinara Berija Levinea nominovanog za Pulitcerovu nagradu koja obec ava da c e osvetliti stravične aspekte mreže trgovine ljudima koje je finansirao Džefri Epstajn i ulogu koju su neki od njegovih navodnih pomagača imali u privlačenju tinejdžerskih žrtava..

Princ Endru je navodno sedeo nasmejan dok je gomila devojaka u toplesu, uključujuc i navodnu žrtvu trgovine tinejdžerima, učestvovala u fotografisanju u skrovištu Devičanskih ostrva osuđenog pedofila Džefri Epstajn, kako je otkrivena u novoj knjizi koju citira SunPrema ranoj verziji "Pauka" novinara Berija Levine-a, o kojoj su izveštavali mediji, tužilac Džefri Epstajna, Virdžinija Žufre 37 , tvrdi da joj je rečeno da pozira "u seksualnom položaju" sa sedam ili osam ruskih devojčica ispred vojvode od Jorka.U knjizi se navodi Žufreova, koji navodi da je princ Endru posetio ostrvo Little St James 2002. godine. Bili smo u toplesu, a on Epstajn je želeo da budemo u seksualnim pozama. Kada sam ušao, Epstajn mi je rekao Zašto se devojke ne p...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: Poznati