ŽENA NESTALA PRE DVE GODINE, SADA JE NAŠLI KAKO PLUTA MOREM: Čim se osvestila, ispričala je svoju potresnu priču (VIDEO)

ŽENA NESTALA PRE DVE GODINE, SADA JE NAŠLI KAKO PLUTA MOREM: Čim se osvestila, ispričala je svoju potresnu priču (VIDEO)

Anhelika Gaitan 46 nestala je pre dve godine. Niko nije mogao ni da pomisli da će je 26. septembra kako skoro bez svesti, ribari naći kako pluta po moru oko kilometar i po od obale Puerto Kolumbije, u departmanu Atlantiko, u Kolumbiji..

Iscrpljenu ženu sa znacima hipotermije spasao je ribar Rolando Visbal. Prvo joj se obratio na španskom, a onda i na engleskom, ne znajući da li može da ga razume.Policija ispituje šta je radila u prethodne dve godine i kako je završila u moru.Na objavljenom snimku vidi se kako se Visbal i njegov prijatelj Gustavo čamcem približavaju ženi koja pluta. U prvi mah su pomislili da je u vodi nekakvo deblo, a onda su shvatili da je žena u nevolji. Vukli su je prema čamcu pomoću konopca vezanog za pojas za spasavanje koji su joj prethodno bacili. Visbal jedva uspeva da je izvuče iz vode i podigne na brod. Umiruje je i daje joj vodu da pije, ali je ona vidno uznemirena i plače.foto Šoutube PrintscreenKako se navodi, plutala je po moru oko osam sati...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes