U OBRAČUNU MAFIJE UBIJEN NEVINI MLADIĆ: 11 godina KASNIJE porodici stigao debeli račun jer ćerka NARKO-BOSA i ubica nema prihode!

U OBRAČUNU MAFIJE UBIJEN NEVINI MLADIĆ: 11 godina KASNIJE porodici stigao debeli račun jer ćerka NARKO-BOSA i ubica nema prihode!

Porodici dvadesetčetvorogodišnjeg Nikole Skarpa, koji je ubijen pre 11 godina u obračunu dve napuljske mafijaške porodice, stigao je račun da plati 18.000 evra za sudske troškove, jer ubica "ne poseduje ništa, a neko mora platiti troškove parnice", stoji u obrazlozenju presude, prenosi Džrnale..

Apsurdna sudska presuda donesena je nakon što je u procesu utvrđeno da ubica Emanuela Taračano, u vreme zločina dvadesetdvo-godišnja kćerka pokojnog mafijaskog bosa, nema nikakve imovine niti prihoda, pa će sada porodica koja je već pogođena tragedijom gubitka sina, morati da plati hiljade evra, jer se nevini mladić našao na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme.Ubica Emanuela, hitac iz pištolja ispalila je u vazduh kao upozorenje pripadnicima protivničkog klana, sa kojima su se borili za kontrolu teritorije u delu Napulja poznatog kao Španski kvartovi. Ali metak je usmrtio nevinog mladića. Ucciso a Capodanno dalla figlia del boss killer nullatenente, spese processuali alla vittima https t.co wEVniehVho Il Messaggero ilmessaggeroit Se...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes