GUŠIO ME JASTUKOM, UDARAO GLAVU O ZID, UVRTAO RUKE... Zverev u centru SKANDALA: Oglasila se BIVŠA DEVOJKA i ostavila sve u ŠOKU!

GUŠIO ME JASTUKOM, UDARAO GLAVU O ZID, UVRTAO RUKE... Zverev u centru SKANDALA: Oglasila se BIVŠA DEVOJKA i ostavila sve u ŠOKU!

Bivša devojka Aleksandra Zvereva objavila je na društvenim mrežama da je bila zlostvaljana od strane nekadašnjeg partnera, a iako nije navela da je reč o nemačkom teniseru, jasno ga je etikatirala, što je izazvalo veliki skandal u 'belom sportu'..

Nedavno se oglasila svežija bivša devojka Brenda Patea sa kojom je letos raskinuo, a koja je obelodanila da čeka njihovo dete. Uz tu informaciju dodala je i da će ga sama odgajati. Sada, oglasila se druga bivša devojka nemačkog tenisera, sa kojom je Zverev bio u ljubavi pre Brende i na društvenim mrežama obelodanila da će kako je prošle godine u avgustu u Njujorku bila fizički zlostavljana od strane tadašnjeg dečka.Iako nije navela ime i prezime Zvereva, svetski mediji su procenili da se radi o njemu jer su upravo tada na US openu bili zajedno u vezi."Mene su tukli i neću više da ćutim Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi...
Pročitajte čitavu vest na Kurir