KONAČNO! Stiglo saopštenje Novakovog tima o PREVARI SA BITKOINIMA: Evo šta su poručuli PREVARANTIMA koji koriste Noleta!

KONAČNO! Stiglo saopštenje Novakovog tima o PREVARI SA BITKOINIMA: Evo šta su poručuli PREVARANTIMA koji koriste Noleta!

Nakon informacije koja se pojavila danas kako je jedan internet sajt u etar pustio izmišljeni intervju sa Novakom Đokovićem kako bi sebi ''podigao cenu'', oglasio se tim srpskog tenisera žustrom porukom za javnost. .

- Tekst i navodi na temu Novakove navodne izjave o trgovanju kriptovalutama nisu istiniti. Nijedan detalj iz pomenutog teksta nije tačan, niti ima bilo kakvog uporišta u realnosti. Da bi se sprečile dalje spekulacije u vezi sa tim, stvar je preuzeo advokatski tim Novaka Đokovića, koji će se sa pravne strane baviti istim - poručeno je iz Novakovog tima. Podsetimo, na jednom internet sajtu, napravljenom samo u svrhe promovisanja digitalne valute bitkoin, osvanuo je izmišljeni intervju sa prvim teniserom sveta u kojem osvajač 17 grend slem titula poziva građane Srbije da ulažu u bitkoin kako bi se obogatili preko noći. Cela stvar je otišla toliko daleko da je u izmišljenom tekstu navedeno kako je Novak gostujući na jednoj srpskoj televiziji re...
Pročitajte čitavu vest na Kurir