DANILO ANĐUŠIĆ RASTURIO CRNO-BELE PA PORUČIO: Specijalan je osećaj kad igram protiv mog Partizana. To je moj klub, MOJA KUĆA!

DANILO ANĐUŠIĆ RASTURIO CRNO-BELE PA PORUČIO: Specijalan je osećaj kad igram protiv mog Partizana. To je moj klub, MOJA KUĆA!

Ako se dobro sećam pre četiri, pet godina nije bilo mesta za Danila Anđušića. Bravo, dečko - napisao je sinoć još jedan bivši igrač Partizana Ratko Varda na društvenim mrežama i učinio da briljantna partija košarkaša Burža još više zaboli sve koji vole crno-bele. Vole i vode..

Daniloo Anđušić, momak koji je zaista proglašen viškom 2015. godine u Partizanu i koji je otišao zbog male minutaže, rasturio je svoj bivši klub usred Beograda. Ne samo da je postigao 23 poena, ukrao dve lopte i imao četiri asistencije, nego je bio pravi lider svog tima na parketu. Ali, kako kaže, posebnog motiva nije bilo.foto KK Partizan- Uvek je specijalan osećaj kad se vraćam u Beograd, a posebno kad igram protiv Partizana. To je moj klub, to je moja kuća, žao mi je samo što nije bilo navijača jer je tada mnogo drugačije nego što je bilo u praznoj hali. Nisam imao poseban motiv zato što je protivnik bio Partizan, protiv svakog rivala dajem sve od sebe, pa je tako bilo i sada. Jedino što me je dodatno motivisalo je važnost ove utakmice ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir

Izvor: Poznati