ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Isplivala prepiska Lune Đogani i Ermine, evo šta je Pašovićeva pisala o Gagiju pre ulaska u Belu kuću!

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Isplivala prepiska Lune Đogani i Ermine, evo šta je Pašovićeva pisala o Gagiju pre ulaska u Belu kuću!

Danas je u Beloj kući nastao totalni haos kada je tokom emisije "Pitanja gledalaca" Ermina Pašović izjavila da je ona organizovala rođendan Gagija Đoganija, jer se njegova ćerka Luna Đogani drastično promenila i nije imala vremena da se posveti organizaciji rođendana svog oca. Portal Pink.rs došao je do svih poruka koje su Pašovićeva i Luna razmenjivale pre Ermininog ulaska u "Zadrugu", pa je istina o Ermininom odnosu sa Gagijem, što je trenutno najveća misterija u rijalitiju, konačno izašla na videlo..

Foto:pinkFoto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs/I. RadulovićErmina je pričala Đoganijevoj da voli njenog oca i da će biti na njegovoj strani kada uđe u Belu kuću, kao i da neće dozvoliti zadrugarima da se poigravaju sa njim. Međutim, došlo je do potpunog preokrata, a Gagi i Pašovićeva su trenutno u veoma zategnutim odnosima. U nastavku teksta pogledajte o čemu su Ermina i Luna komunicirale.Lunči, reče mi Nađa da ćeš imati poziv sa njim. Molim te reci mu, ako ne zaboraviš, da sam bila kod Nađe u Beogradu, da sam odnela st...
Pročitajte čitavu vest na Press Online
Povezane vesti