NAPAD NA ANDRIJU MANDIĆA UZ MEDIJSKU POMPU: Uhapšen sinovac lidera DF, za Danilom poternica raspisana avgusta prošle godine!

NAPAD NA ANDRIJU MANDIĆA UZ MEDIJSKU POMPU: Uhapšen sinovac lidera DF, za Danilom poternica raspisana avgusta prošle godine!

Danilo Mandić, sinovac Andrije Mandića, jednog od lidera Demokratskog fronta, uhapšen je danas u Podgorici po poternici koja je raspisana za njim u avgustu prošle godine, nakon što je, prilikom racije, u jednom podgoričkom lokalu policija kod njega pronašla pištolj, javljaju podgorički mediji..

Mandić se tereti za nedozvoljeno držanje oružja i municije, odnosno pištolja koji je dobio od strica Andrije Mandića.Kako navodi RTCG, u avgustu prošle godine izbila je svađa i tuča više osoba u podgoričkom lokalu "Riter", a Danilo Mandić je pretio pištoljem P.K. i njegovom drugu F.F, koji je uspeo da mu oduzme pištolj i da ga preda obezbeđenju kafića.Policiji je prijavljena tuča, nakon čega je identifikovan pištolj marke "frans polis" kalibra 7,65 mm koji je imao metak u cevi.Danilo Mandić je od te noći bio u bekstvu.Istražitelji su utvrdili da je pištolj registrovan na treću osobu, kuma Andrije Mandića, koji mu ga je, kako je rečeno u izjavi pred policijom, ustupio pre nekoliko godina.Tokom saslušanja, Andrija Mandić je u policiji potvrdi...
Pročitajte čitavu vest na Kurir


Izvor: SETimes