MILOV PATRIOTA, VELIKI BIZNISMEN: Andrija Ćetković, organizator skupa na Cetinju, sa ulogom od evro bi da zaradi milione!

MILOV PATRIOTA, VELIKI BIZNISMEN: Andrija Ćetković, organizator skupa na Cetinju, sa ulogom od evro bi da zaradi milione!

Član Nevladine organizacije "Crnogorska politička misao" Andrija Ćetković, koji je tražio odobrenje za binu za održavanje "Patriotskog skupa" u Podgorici, osnivač je i jedini vlasnik firme "Cmiljača 1800 ski-resort", koja planira izgradnju hotela i bungalova u istoimenom Ski-centru na Bjelasici..

Sa osnivačkim kapitalom od jednog evra, firma dvadesetsedmogodišnjeg Podgoričanina bi, od prodaje apartmana i bungalova, mogla da zaradi 14 miliona.Prema dokumentaciji u koju su Vijesti imale uvid, Ćetković na Cmiljači planira da gradi turistički rizort hotel, kapaciteta 174 apartmana, kategorije 4 zvezdica, kao i pet bungalova, ukupne površine više od 13.000 kvadrata.Rizort je planiran na teritoriji bjelopoljske opštine, na lokaciji koju infrastrukturno oprema država.Ćetković je firmu Cmiljača 1800 ski resort doo Podgorica registrovao 30. decembra prošle godine, sa osnivačkim kapitalom koji iznosi jedan evro.Nije poznato kada je bjelopoljskom Sekretarijatu za uređenje prostora podnio zahtev za izdavanje urbanističko-tehničkih uslova ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir

Izvor: SETimes