ŠOK ISPOVEST BIVŠEG JEHOVINOG SVEDOKA: Živeo po pravilima, a onda video depresiju, samoubistva i seksualne izopačenosti!

ŠOK ISPOVEST BIVŠEG JEHOVINOG SVEDOKA: Živeo po pravilima, a onda video depresiju, samoubistva i seksualne izopačenosti!

Ohrabreni objavljivanjem dva članaka o Jehovinim svedocima tokom prethodnih nekoliko meseci, jedan od njihovih ekskomuniciranih članova kontaktirao je redakciju "Slobodne Dalmacije" sa željom da ispriča svoju stranu priče. Ona je, prema njegovom mišljenju, mnogo mračnija i manje poznata javnosti..

Ante njegovi potpuni detalji i pravo ime i adresa poznati su redakciji je čovek četrdesetih godina, i ne krije lutnju zbog činjenice da je njegov bivši "drug" proveo je više od polovine života u svedocima javnosti se predstavljaju kao ljudi puni hrišc anske ljubavi, visoko moralne i obučeni u fina odela, dok u prirodi znaju biti, kako kaže, veoma primitivni, bezobrazni i isključivi, pa čak i manipulatori.Potonja optužba posebno je upuc ena vodec im organima i starešinama lokalnih zajednica tzv. Skupština, vrsta ekvivalenta župama u katoličkom svetu , koji se biraju "po sumnjivim kriterijumima", često su, kako kaže, neznalice i nedovoljno saosec ajni i imaju de facto ovlašc enja. , upravljajte desetinama nečijih života i sudbina "To je ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir

Izvor: SETimes