SPLITSKA POLICIJA RAZBILA NARKO-BANDU: Vođa preživeo 2 atentata, ispod jastuka pronađen pištolj sa metkom u cevi (VIDEO)

SPLITSKA POLICIJA RAZBILA NARKO-BANDU: Vođa preživeo 2 atentata, ispod jastuka pronađen pištolj sa metkom u cevi (VIDEO)

Ukupno 7 ljudi je uhapšeno u četvrtak u velikoj akciji policije i Uskoka na području Splita zbog sumnje da su počinili tri vrste krivičnih dela planiranje ubistva, podmetanje požara pod dva lokala i zloupotreba opojnih droga tj. šverc opijata u Hrvatsku..

Počinili su ih članovi grupe, na čijem je čelu 31-godišnji Dean Majstorović zvani Điđi, poznat po tome što je preživeo dva atentata.Kako se Majstorović žalio na gubitak pamćenja, pozvana je stalna sudska veštakinja psihijatar koja je razgovarala s njim pre ispitivanja. Utvrdila je da je pravno sposoban.Tačne uloge pojedinih članova, pa i Luke Buzdovačića 35 zvanog Sken i Ivana Šunjića 30 , detaljno su navedene u rešenju o otvaranju istrage, a u svakom pojedinom krivičnom delu Majstorović je naveden kao organizator i u nekima i kao počinilac. kako se navodi, Majstorović je organizovao ubistvo T. M. 32 iz Splita, koji je od njega tražio 270.000 evra zbpg duga nastalog u sporu zbog prodaje droge.foto Šoutube Kanal MUP-a RH i policijeOsta...
Pročitajte čitavu vest na Kurir