HRVATSKA KASNI SA VAKCINACIJOM ZA SRBIJOM, PA PRVA DAMA VADI MUŽEVLJEVE FLEKE: Uzela iglu u ruke, pa cepi da se smanji red!

HRVATSKA KASNI SA VAKCINACIJOM ZA SRBIJOM, PA PRVA DAMA VADI MUŽEVLJEVE FLEKE: Uzela iglu u ruke, pa cepi da se smanji red!

Vakcinacija u Zagrebu počela je jutros u 9.00, međutim građani su počeli da dolaze i formiraju ogromne redove već oko 6.00 sati, kako bi što pre dobili svoju dozu cepiva. Među onima koji su vakcinisali građane bila je i supruga hrvatskog predsednika Zorana Milanovića..

Za Sanju Musić Milanović svi imaju samo reči hvale."Jako je nežna, pitala me kojom rukom pišem, pa me u drugu cepila. Baš mi je drago da me je vakcinisala prva dama, dobar je primer svim ovim političarima da treba raditi, a ne samo pričati", kaže gospođa koju je cepila Musić Milanović.Naime, danas je u hrvatskoj prestonici počela vakcinacija građana u okviru druge faze vakcinacije, a u glavnom punktu u Zagrebu građanima se obratio i ministar zdravlja Vili Beroš i direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.Kurir.rs 24 sata.hrKurirAutor KurirKliknite za sledeću vest HrvatskaZagrebvakcinacijaSanja Music MilanovicSvakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail. Obavezna poljaEmail Adresa ...
Pročitajte čitavu vest na Kurir