ČETIRI DANA NISU OBAVESTILI PORODICU O SMRTI PACIJENTA: Kada je rodbina stigla u dubrovačku bolnicu, tek tada je usledio šok!

ČETIRI DANA NISU OBAVESTILI PORODICU O SMRTI PACIJENTA: Kada je rodbina stigla u dubrovačku bolnicu, tek tada je usledio šok!

Pokojinik je četiri dana ležao u patologiji u Opštoj bolnici Dubrovnik, a da niko nije obavestio porodicu o smrti. Snaja preminulog rekla je za Dnevnik.hr da je pisala ministru zdravlja Viliju Berošu i da je, ipak, u dubrovačkoj bolnici pokrenut interni nadzor..

Porodica preminulog je u neverici zbog postupaka bolnice. Snaha preminulog rekla je da je njen tast primljen u bolnicu 2. januara zbog moždanog udara."Zbog situacije sa koronom posete nisu dozvoljene, znate kako je ... Moja svekrva je nekoliko puta nazvala bolnicu, ali rečeno joj je da c e je neko nazvati ako bude bilo nečeg novog. Razgovarala je sa doktorom tog 11. januara tokom dana. Kada je nazvala 14. i pitala u kakvom je stanju njen suprug, lekar je pitao "Kako to da ne znate " Ona pita "Šta ne znam " Rekao joj je da je njen suprug umro 11. januara , rekla je za portal snaja preminule.Dodala je da im je rečeno da dođu po pokojnikove stvari, ali kako su sve saznali u četvrtak popodne, u bolnicu su stigli tek u petak, a usledio je dod...
Pročitajte čitavu vest na Kurir

Najnovije Vesti

Izvor: Poznati